Bij ’t Scheef Wiel streven we ernaar om u de beste service te bieden voor al uw fietsbehoeften.

Reparaties – Wij bieden diverse reparaties aan voor uw fiets. U hoeft hiervoor niet van tevoren een afspraak te maken. Ons doel is om uw fiets vrijwel altijd op dezelfde dag gereed te hebben, tenzij er een onderdeel besteld moet worden. Daarnaast stellen wij graag een leenfiets tot uw beschikking, zodat u niet naar huis hoeft te lopen! Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze reparaties en streven ernaar om uw fiets in optimale staat terug te geven. Daarom geven wij op al onze reparaties garantie. U kunt dus met een gerust hart uw fiets bij ons laten repareren, wetende dat wij achter onze werkzaamheden staan en eventuele problemen zullen oplossen.

Fietsbeurten – In onze fietsenwinkel bieden we diverse fietsbeurten aan. Een fietsbeurt is een belangrijke onderhoudsopgave om ervoor te zorgen dat uw fiets in goede staat blijft. Het is belangrijk om regelmatig een fietsbeurt te plegen om de levensduur van uw fiets te verlengen en de prestaties te optimaliseren. Indien u interesse heeft in een fietsbeurt, dient u vooraf een afspraak in te plannen. Dit is van cruciaal belang om te zorgen dat onze fietsenmaker voldoende tijd heeft om uw fiets grondig te controleren en eventuele reparaties uit te voeren. U kunt een afspraak inplannen via verschillende kanalen: telefonisch, per mail of door onze winkel binnen te lopen.

Rijklaar maken van online gekochte fietsen – Wij repareren alle fietsen, ongeacht waar u uw fiets heeft gekocht. Indien u uw fiets online heeft gekocht, kunnen wij deze voor u rijklaar maken.

Bosch Accu-test – Wij bieden een accu-test aan voor Bosch accu’s, met uitzondering van Smart System accu’s. De accu is een cruciaal onderdeel van uw elektrische fiets en heeft invloed op de prestaties en de actieradius. Door regelmatig een accu-test uit te laten voeren, kunt u potentiële problemen vroegtijdig opsporen en verhelpen, waardoor u onverwachte uitval voorkomt en de levensduur van uw accu maximaliseert.

Advies en Verkoop – Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste fiets, accessoires en onderdelen die bij uw behoeften passen.

Fiets inruilen – Bij onze fietsenwinkel bieden wij de mogelijkheid om uw oude fiets in te ruilen wanneer u besluit bij ons een nieuwe fiets aan te schaffen. Het inruilen van fietsen is een uitstekende manier om de kosten van uw nieuwe aankoop te verlagen en tegelijkertijd uw oude fiets een tweede leven te geven. Als winkel zijn wij verplicht om zowel bij de inkoop als verkoop van gebruikte fietsen een registratie uit te voeren via DOR (Digitaal Opkopers Register).

Verzekeringen – Naast het vinden van de perfecte fiets voor uw behoeften, bieden wij ook de mogelijkheid om uw aankoop te verzekeren. Bij ons kunt u zowel nieuwe als gebruikte fietsen verzekeren.