Ontdek de Kalkhoff IMAGE 7 EXCITE+ ABS! 🚴‍♂️

 

Met zijn stijlvolle Diamondblack matte afwerking en krachtige Bosch Performance Line CX motor, biedt deze E-bike een ongeëvenaarde rijervaring. De 750WH accu garandeert lange ritten zonder zorgen, terwijl de afneembare Bosch Kiox 300 display slimme functies biedt. Dankzij de Enviolo trekking schakelgroep geniet je van naadloze overgangen, en het geïntegreerde ABS-systeem zorgt voor maximale veiligheid.

Kom langs voor het maken van een proefrit!

NIEUW: Cortina E-Common Family Integrated

Ontdek de Nieuwe Cortina Family fiets! 🤩
Als gezin manoeuvreren door de drukke stad of in het weekend relaxte fietstochtjes maken?

De Cortina E-Common Family Integrated is dé ideale familiefiets. Met zijn stijlvolle design, geïntegreerde oplossingen en luxe uitstraling is deze e-bike een must-have voor gezinnen. Kom langs voor een proefrit!

Nieuw fietsenmerk!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij troste dealer zijn geworden van het nieuwe, prachtige fietsenmerk: Urban Jungle! Urban Jungle is ontworpen voor de moderne fietsavonturier met volledige Bosch Smart System technologie. Urban Jungle symboliseert de uitdagingen van het stadsverkeer en de vreugde van recreatief fietsen in een groene omgeving.

Bent u benieuwd naar de Urban Jungle E-Bikes? Bezoek onze winkel om de fietsen te bekijken en een proefrit te maken. 

NIEUW: Kalkhoff ENTICE 5 EXCITE+

Ontdek de Kalkhoff ENTICE 5 EXCITE+, de perfecte combinatie van stijl en prestaties, uitgevoerd in de prachtige kleur darksprings glossy. Met de Enviolo Trekking schakelgroep geniet u van soepele en naadloze schakelingen, terwijl de krachtige 625WH accu ervoor zorgt dat u lange afstanden kunt afleggen zonder zorgen. De Bosch Performance Line CX Smart System motor biedt ongeëvenaarde kracht en betrouwbaarheid, waardoor elke rit een plezier wordt. 

Bezoek onze winkel voor het maken van een proefrit. 

NIEUW: Kalkhoff Entice C Excite+

Ervaar de ultieme vrijheid en prestaties met de Kalkhoff ENTICE C EXCITE+! Uitgerust met de krachtige Bosch Performance Line Smart System aandrijving van 75 Nm en een Bosch PowerPack accu van 545 Wh, ben je klaar voor elke uitdaging. Verkrijgbaar in de kleuren Moonstonegrey matt en Stoneblue matt.

Grijp deze kans en ontdek het plezier van fietsen op een ENTICE C EXCITE+. Kom langs bij onze winkel en maak een proefrit!

Ontdek de toekomst: Smart E-Bikes!

De Bosch Smart System E-bike is een elektrische fiets die volledig samenwerkt met de Flow-App, waardoor u (bijna) alles aan uw fiets kunt aanpassen. Alle belangrijke onderdelen zoals de motor, de accu en display zijn met elkaar in verbinding en worden beheerd via de Flow-App. Dit geeft u de vrijheid om uw E-bike aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U kunt dankzij de Flow-App eenvoudig zelf updates uitvoeren. De Bosch Smart System E-bike biedt veel extra functies, zoals het personaliseren van uw rijmodus, een handige navigatiefunctie en nog veel meer. Daarnaast kunt u de beveiliging van uw fiets verder uitbreiden.

Framemaat bepalen

Een fiets met het juiste framemaat zorgt voor een optimale fietshouding, waardoor u comfortabel kunt rijden zonder overmatige druk op uw rug, nek of knieën. Een te groot frame kan leiden tot strekking en ongemak, terwijl een te klein frame kan resulteren in gebogen armen en benen, wat uw efficiëntie op de fiets kan verminderen. Een fiets met het juiste framemaat is van essentieel belang. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over de framemaat van fietsen.

Derailleur, ketting of riemaandrijving?

Een veelgestelde vraag in onze winkel betreft de keuze tussen een nieuwe fiets met een derailleur, een gesloten kettingkast of een riemaandrijving. Om deze reden achten wij het zinvol om hier meer informatie over te verstrekken. Klik op de knop hieronder voor verdere details over de verschillen, voordelen en nadelen van een derailleur, ketting en riemaandrijving.

Start van onze blog: Alles over fietsen en meer!

Welkom op de blogpagina van 't Scheef Wiel! Met trots lanceren wij onze nieuwe blog om onze klanten op de hoogte te houden van het laatste nieuws en trends. Hier zullen we regelmatig updates plaatsen over nieuwe modellen en onderhoudstips. Als dealer van gerenommeerde merken zoals Kalkhoff, Cortina, RIH, Urban Jungle en Granville, zijn wij er om u te voorzien van hoogwaardige fietsen en deskundig advies. Blijf ons volgen voor inspirerende verhalen, nuttige informatie en de nieuwste ontwikkelingen in onze winkel.