Bent u op zoek naar een nieuwe manier om van A naar B te komen? Overweeg dan om een fiets te leasen!

Het leasen van een fiets houdt in dat u als persoon of bedrijf een overeenkomst aangaat waarbij u het recht heeft om een ​​fiets voor een bepaalde periode te gebruiken, in ruil voor het betalen van een maandelijks bedrag.

Aan het einde van de leaseperiode heeft u vaak verschillende opties. Zoals het terugbrengen van de fiets naar de leasemaatschappij, het aangaan van een nieuw leasecontract voor een andere fiets of het kopen van de fiets tegen een vooraf bepaalde restwaarde om deze permanent te kunnen behouden.

Wij zijn ervan overtuigd dat fietsen als duurzaam vervoersmiddel vele voordelen biedt en willen daarom mensen aanmoedigen om milieuvriendelijk te reizen. We begrijpen dat de aanschaf van een nieuwe (elektrische) fiets een investering kan zijn. Daarom werken wij samen met verschillende leasemaatschappijen. Deze leasemaatschappijen bieden leaseopties voor fietsen, waardoor mensen gemakkelijk toegang hebben tot kwaliteitsfietsen zonder de hoge kosten.

Onderaan de pagina worden de leasemaatschappijen waarmee wij samenwerken genoemd. Door op de logo's te klikken wordt u doorverwezen naar de website.

Voordelen om als werknemer een fiets te leasen

  • Nieuwe fiets voor een vast bedrag per maand: Werknemers kunnen genieten van het rijden op een nieuwe fiets zonder een grote investering te hoeven doen. Door middel van fietslease betalen werknemers maandelijks een vast bedrag en kunnen ze genieten van een nieuwe fiets.

  • Fiscaalvriendelijke oplossingen: Fietslease biedt werknemers fiscale voordelen, zoals de 7% bijtellingsregeling. Dit houdt in dat slechts 7% van de prijs van de fiets wordt opgeteld bij het brutoloon, wat resulteert in een belastingvoordeel voor de werknemer.

  • Geen files en parkeerproblemen: Met een leasefiets kunnen werknemers files en parkeerproblemen vermijden.

  • Leasefiets regelt onderhoud, reparaties, verzekering en 24-uur pechhulp: Onder fietslease worden alle aspecten van het bezitten en onderhouden van een fiets verzorgd. Dit omvat onderhoud, reparaties, verzekering en zelfs pechhulp. 

Voordelen van privé lease

  • Geen hoge aanschafkosten: Bij het leasen van een fiets als particulier vermijdt u hoge aanschafkosten in één keer. 

  • Geen zorgen over onderhoud en reparatie: Met fietslease bent u vrij van onverwachte kosten voor onderhoud en reparaties. Onder fietslease worden alle aspecten van het bezitten en onderhouden van een fiets verzorgd. Dit omvat onderhoud, reparaties, verzekering en zelfs pechhulp. 

  • Een betere conditie, minder stress en energieker: Door het bezitten van een (elektrische) fiets zult u sneller geneigd zijn om de auto te laten staan en vaker de fiets te pakken. Dit resulteert in een verbeterde conditie en draagt bij aan een gezondere levensstijl.