‘t Scheef Wiel is een familiebedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige producten en diensten.

Onze missie - Bij ‘t Scheef Wiel streven we ernaar om hoogwaardige fietsen en onderdelen te leveren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Onze missie is om duurzame mobiliteit te bevorderen door kwalitatieve fietsen aan te bieden die bijdragen aan een gezonde levensstijl en een schonere omgeving. We geloven in de kracht van fietsen als een duurzaam vervoersmiddel en willen onze klanten helpen om op een milieuvriendelijke manier te reizen.

Service - Bij ‘t Scheef Wiel kunt u altijd rekenen op deskundig advies en gedetailleerde informatie over ons assortiment, waaronder elektrische fietsen, stadsfietsen en meer. We begrijpen dat het kiezen van de juiste fiets een belangrijke beslissing is, daarom staan onze medewerkers klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte fiets die aansluit bij uw behoeften en voorkeuren.

Toegankelijkheid - Bij ‘t Scheef Wiel streven we ernaar om onze winkel toegankelijk te maken voor iedereen, inclusief personen met een beperking. We zijn trots op het feit dat we zijn opgenomen in de lijst van goedgekeurde winkels van het Gehandicapten Platform (RoGeP), wat aantoont dat we ons inzetten voor inclusiviteit en toegankelijkheid voor alle klanten.